Opvallende bekentenis: speelt er meer tussen Bart Cannaerts en Danira Boukhriss? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallende bekentenis: speelt er meer tussen Bart Cannaerts en Danira Boukhriss?

Opvallende bekentenis: speelt er meer tussen Bart Cannaerts en Danira Boukhriss?

Vanavond nemen Bart Cannaerts en Danira Boukhriss Terkessidis het tegen elkaar op in de finale van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Het wordt een bikkelharde strijd, want ze zijn allebei vastberaden om te winnen. Toch is er van echte concurrentie geen sprake.

Bart en Danira komen juist erg goed overeen. Meer nog, de twee delen een intiem verleden. “Ik vind Bart supertof. Ik weet niet of je het weet, maar wij hebben ooit…”, vertelt Danira mysterieus tijdens de uitzending. “Een relatie gehad?”, vraagt het eeuwig nieuwsgierige jurylid Jennifer Heylen meteen. Bijna, Jennifer.

Een relatie hebben de twee nooit gehad, maar een intieme kus is er wel eens gevallen. Tot grote verbazing van het publiek. “Op de mond”, geeft Bart toe. Maar wel zonder tong, dat misverstand wil Danira meteen uit de wereld helpen. Jennifer weet meteen hoe de vork in de steel zit.

De befaamde kus tussen de twee ‘De Allerslimste Mens’-finalisten kwam er in het programma ‘Mag ik u kussen?’. Toen slaagde Bart erin Danira’s hart te veroveren. Maar nu moet Danira hem teleurstellen en het een en ander opbiechten. “Ik had toen expres ‘nee’ gezegd tegen Tom Waes omdat hij ‘De Slimste Mens’ van mij gewonnen had”, bekent ze. “Ik was gewoon tweede keuze dus”, grapt Bart ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws