Na Elke Vanelderen geeft ook Regi verrassende details over liefdesleven prijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na Elke Vanelderen geeft ook Regi verrassende details over liefdesleven prijs

Na Elke Vanelderen geeft ook Regi verrassende details over liefdesleven prijs

Bijna twee jaar geleden besloten Regi Penxten en Elke Vanelderen uit elkaar te gaan. De twee waren achttien jaar samen, waarvan negen getrouwd, en hebben twee dochtertjes. Elke heeft ondertussen opnieuw de liefde gevonden. Maar hoe zit het bij Regi?

“Ik heb misschien wel spijt dat mijn huwelijk met Elke mislukt is. Dat is heel jammer”, gaf Regi eerder toe in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’. Maar de twee hebben het wel in alle schoonheid afgerond en hebben een uitstekende verstandhouding. Ze gunnen elkaar het allerbeste, ook in de liefde.

We weten allemaal dat Regi een drukke agenda heeft. Toch zei hij eerder in Dag Allemaal dat hij na zijn grote ’Zwaartekracht’-show van 22 oktober weer tijd zou maken om te daten. Mogen we ervan uitgaan dat dat ook gebeurd is? Toch niet. “Ik ga het toch nog wat uitstellen”, lacht de dj nu in het weekblad. Dat laat zijn planning helaas nog steeds niet toe.

Al lijkt het Regi niet veel te doen ook. “Ik ga hier niet zielig zitten doen, don’t worry about me”, klinkt het. Hij heeft zijn handen vol met andere dingen, waar hij maar al te graag al zijn tijd en energie in steekt. “Promo doen voor de single, er komt een tv-special van het ‘Zwaartekracht’-concert dat ik zelf moet afmixen. En na de vakantie moet ik nummers voor het komende jaar schrijven”, aldus de dj.

Populair

Laatste nieuws