Pommelien Thijs onthult of ze toch een relatie heeft: "Zo mooi en fijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs onthult of ze toch een relatie heeft: "Zo mooi en fijn"

Pommelien Thijs onthult of ze toch een relatie heeft: "Zo mooi en fijn"

In haar monsterhit ‘Ongewoon’ zingt Pommelien Thijs over de eerste keer dat ze gevoelens had voor een meisje. Verder weten we maar bitter weinig van haar liefdesleven af. Daar komt nu verandering in.

In de Qmusic-podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over…’ mag Pommelien voor de zoveelste keer dezelfde vraag aanhoren. Of ze op dit moment een relatie heeft? “Nee”, blijft haar antwoord. “Ik zal altijd ‘nee’ antwoorden, ook al is het wel zo”, wil ze gerust toegeven. Dan heeft iedereen een antwoord en zijn ze tevreden. Maar met de hand op het hard: “Nu lieg ik niet en is het antwoord echt ‘nee’.”

De dag dat Pommelien wel de liefde vindt, zal ze dus nog steeds de lippen stevig op elkaar houden. “In het media-oog wil ik het liefst eeuwig single blijven”, biecht ze op. Dat is een van de weinige dingen die ze liever voor zichzelf houdt. “Maar met wie ik persoonlijk omga, daar heeft niemand zaken mee”, denk de zangeres erover.

Maar haar geaardheid is een ander paar mouwen, vindt ze. Daar wil Pommelien met alle plezier openlijk over praten. “Dat staat er los van. Dat vind ik zo’n mooi en fijn thema en het is belangrijk om het bespreekbaar te maken”, klinkt het. Ze maakt er dan ook geen geheim van dat het geslacht van haar toekomstige partner haar helemaal niets uitmaakt. Ze plakt dan ook terecht geen etiquette op haar geaardheid. “Die hokjes vind ik maar niets”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws