Jana uit 'Blind Getrouwd' maakt finale beslissing over Christiaan nu al bekend TV en Radio
TV en Radio

Jana uit 'Blind Getrouwd' maakt finale beslissing over Christiaan nu al bekend

Jana uit 'Blind Getrouwd' maakt finale beslissing over Christiaan nu al bekend

De fans van ‘Blind Getrouwd’ moeten niet tot vanavond wachten om te weten wat Jana zal beslissen. Zij heeft haar besluit namelijk al lang gevormd.

Of Jana en Christiaan getrouwd blijven, is nog een groot vraagteken. In het begin leek iedereen ervan overtuigd dat ze wél samen zouden blijven, maar dat gevoel is bij de kijker steeds meer weggeëbd. Eén ding is zeker: Jana zaait enorme twijfel, zelfs tot op het laatste moment.

Vlák voor het allesbepalende keuzemoment gooit ze plots het roer om. Jana die altijd over alles een duidelijk mening heeft, geeft het lot nu uit handen. Zelf twijfelt ze nog te hard. Ze legt de finale beslissing daarom bij Christiaan. “Zegt hij 'ja', dan zeg ik ook met volle overtuiging ‘ja’. Zegt hij 'neen', dan snap ik het ook volkomen”, klinkt het.

Jana is ervan overtuigd dat haar man de juiste beslissing zal maken, als hij zijn gevoel maar volgt. Ze heeft dan ook twee speeches voorbereid: een ja- en een nee-brief. Dat belooft dus nog spannend te worden. Welke brief ze uiteindelijk bovenhaalt, zien we vanavond in de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’.

Populair

Laatste nieuws