Conner Rousseau ligt onder vuur na wansmakelijke uitspraak tijdens DJ-set: "Bah" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Conner Rousseau ligt onder vuur na wansmakelijke uitspraak tijdens DJ-set: "Bah"

Conner Rousseau ligt onder vuur na wansmakelijke uitspraak tijdens DJ-set: "Bah"

Vorige week stond Conner Rousseau achter de draaitafel in Club Versuz te Hasselt. De Vooruit-voorzitter gaf daar het beste van zichzelf, maar hij krijgt vooral commentaar op zijn verschijning.

Donderdag 10 november vond het ‘Stella Student Indoor Festival’ plaats in Club Versuz. Op de affiche stonden enkele bijzondere namen, waaronder ook Conner Rousseau. De Vooruit-voorzitter beleefde veel plezier achter de booth, maar het enthousiasme bij het publiek was iets minder groot.

Hij moest namelijk veel moeite doen om de aanwezigen voor zich te winnen. “Komaan, ik zie jullie niet dansen”, riep hij onder meer door de micro. Toch zullen mensen wel iets onthouden van zijn set en dat zijn niet zijn DJ-skills. Zo stelde hij wel een heel bizarre vraag. “Whose pussy is wet?”, klonk het.

Conner krijgt op sociale media heel wat kritiek te verduren. “Het is gewoon een ordinair ventje”, Aandachtshoer”, “Afgaan als een gieter, Conner kan dat”, “Dat zijn nogal politici”, “Hij kan dat gewoon niet”, “Mediageil ventje” en “Loser van het jaar”, klinkt het onder meer op Twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws