Ruben Van Gucht miste de bevalling van zijn vrouw en wel om erg bizarre reden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruben Van Gucht miste de bevalling van zijn vrouw en wel om erg bizarre reden

Ruben Van Gucht miste de bevalling van zijn vrouw en wel om erg bizarre reden

Het geluk kan niet op voor sportpresentator Ruben Van Gucht en zijn vrouw Blanka Vlašić. Het koppeltje mocht vorige dinsdag hun eerste zoontje, Mondo, verwelkomen. Een prachtig moment, al kon de papa dat niet met zijn eigen ogen aanschouwen.

Afgelopen dinsdag kwam de kleine Mondo ter wereld. Blanka is - op haar eigen verjaardag dan nog - met een keizersnede bevallen van haar zoontje in Kroatië. Maar Ruben zelf was nergens te bespeuren. En daar had hij ook een duidelijke reden voor.

De sportjournalist mocht absoluut niet aanwezig zijn tijdens de bevalling. In Kroatië is het namelijk niet de gewoonte dat de papa erbij is als zijn kindje ter wereld komt. Tot grote spijt van Ruben zelf. “Ik keek daar enorm naar uit. Het is toch wel een uniek moment in iemand zijn leven, zo de baby er zien uitkomen. Maar nee dus: ik mocht er niet bij zijn”, vertelt hij op Radio2.

Ruben was helemaal niet op de hoogte van deze traditie. Hij wachtte in het ziekenhuis tot de operatie begon. Maar toen de dokters hem kwamen halen, was Mondo al geboren. “Ik heb de emoties niet met Blanka kunnen delen. Mijn zoon lag daar – het was natuurlijk een fantastisch moment om mijn zoon te zien - maar je wil dat misschien toch delen met de mama. Dat is niet gelukt”, zegt hij teleurgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws