Acteur Vincent Banić onthult meer over zijn toekomst bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Acteur Vincent Banić onthult meer over zijn toekomst bij 'Familie'

Acteur Vincent Banić onthult meer over zijn toekomst bij 'Familie'

Dit seizoen van ‘Familie’ begon meteen met een opvallende exit. Guido Van den Bossche, gespeeld door Vincent Banić, vloog de gevangenis is omdat hij betrokken was bij drugshandel.

De acteur had de makers van de soap zelf om zijn exit gevraagd. Vincent besloot op te stappen om zich volledig om zijn culinaire carrière te kunnen focussen. Zes jaar lang combineerde hij zijn rol in ‘Familie’ met het runnen van zijn restaurant Zagreb.

Een goeie keuze, zo blijkt. Om eerlijk te zijn, heeft hij ‘Familie’ nog niet echt gemist. “Sinds ik gestopt ben, zijn er heel wat deuren opengegaan op culinair vlak", kan Vincent vertellen in Nina. "Ik heb nog geen tijd gehad om televisie te missen. Omdat ik zo ondergedompeld word in deze andere wereld, waar mijn hart ligt”, klinkt het.

Koken en zijn vrouw, ‘Familie’-collega Bab Buelens, komen voor Vincent ongetwijfeld op de eerste plaats. De soap verlaten had ook een positieve invloed op zijn relatie. "Het restaurant gaat open om vijf uur 's avonds. Dat geeft Bab en mij voormiddagen die we vroeger nooit hadden", legt de acteur uit. Voor Vincent lijkt het een uitgemaakt zaak. Het lijkt er niet op dat we hem nog in ‘Familie’ mogen terugverwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws