-->

André Hazes krijgt veel commentaar op foto waarop hij zoontje kus op mond geeft

André Hazes krijgt veel commentaar op foto waarop hij zoontje kus op mond geeft
Donderdag 17 November 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

André Hazes laat niet veel zien van zijn zoontje op sociale media. Daarom is het redelijk uniek dat hij nu dit opmerkelijke plaatje op zijn Instagrampagina plaatst. Daar krijgt hij meteen veel reacties op.

Er is heel wat te doen geweest rond André Hazes de laatste tijd. Zo kwam pas zijn documentaire uit op Videoland, waarin hij meer vertelt over zijn persoonlijke leven. De zanger praat onder meer openlijk over alcohol, drugs en burn-outs. Daarnaast is er de laatste tijd ook heel wat geschreven over zijn liefdesleven.

Waar minder over verteld kan worden, is zijn zoontje. André Hazes jr. is ondertussen al 6 jaar oud. Toch wordt zijn leven privé gehouden door papa André en mama Monique. Echter deelt de trotse vader nu een bijzonder kiekje van zijn zoontje. Zo krijgen we de twee te zien op het strand, terwijl André hem een kus op de mond geeft.

Ondanks dat André de mogelijkheid om een reactie te plaatsen heeft uitgeschakeld voor het grote publiek, kunnen een paar van zijn volgers dat nog wel. “Dat is het echte werk bro”, “Goed bezig gap”, “Rijkdom” en "toppers”, reageren zij onder meer. Anderen plaatsen dan weer verschillende hartjes in de commentaren.

 

 

 

TAGS  I  André Hazes