'Thuis'-actrice Daphne Paelinck doet straffe bekentenis over personage Christine Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck doet straffe bekentenis over personage Christine

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck doet straffe bekentenis over personage Christine

Daphne Paelinck heeft al vaker commentaar gekregen op haar rol in ‘Thuis’. Toch gaat ze zelf ook niet akkoord met alles wat Christine doet in de soapserie.

Daphne Paelinck heeft het momenteel enorm druk. Samen met haar partner Randall Van Duytekom een theatergezelschap runnen, haar rol in ‘Thuis’ vertolken en voor haar twee dochters zorgen, blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Bovendien gaat ze binnenkort ook nog trouwen, net zoals Christine in ‘Thuis’.

In een nieuw interview met TeVeBlad doet ze nu uit de doeken wat ze vindt van Christine als ‘bridezilla’. “Sowieso zal ik geen irrationele, naar perfectie strevende bruid zijn zoals mijn personage Christine. Dat is niet de aard van het beestje”, bekent ze. Ze willen het dus anders aanpakken.

Daphne en Randall zijn ondertussen al meer dan een jaar verloofd, maar ze hebben nog niet veel tijd gehad om hun huwelijk voor te bereiden. “Randall en ik willen van onze bruiloft vooral een leuk feest maken zonder veel tralala. In openlucht, met foodtrucks”, vertelt ze. Totaal niet te vergelijken met Christine's bruiloft dus.

Populair

Laatste nieuws