'Familie'-kijkers nemen geen blad voor de mond over nieuw personage Finn TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers nemen geen blad voor de mond over nieuw personage Finn

'Familie'-kijkers nemen geen blad voor de mond over nieuw personage Finn

Sinds kort kunnen we genieten van een nieuw personage in ‘Familie’. De 7-jarige Sam vertolkt de rol van Finn en daar hebben enkele kijkers nu al wat over te zeggen.

Eindelijk krijgen we meer te zien van Finn, de biologische dochter van Rudi, in ‘Familie’. De rol wordt vertolkt door Sam, die in het echte leven de dochter is van Jan Van den Bosch. Ze dook al eens eerder op in de soapserie, maar nu is ze een vast castlid geworden. Daardoor zal ze voor een langere tijd te zien zijn in ‘Familie’.

In de reeks zal Finn komen wonen bij haar vader Rudi en zijn partner Zjef. Daardoor zal de jonge actrice vaak op de set staan met haar echte papa. Ondertussen konden we haar al in enkele afleveringen bewonderen en op Facebook gaat nu de volgende vraag de ronde: “Wat vind je van Finn haar eerste week in ‘Familie’?”

De ‘Familie’-fans reageren allemaal met zeer positieve berichtjes. “Heel flink Finn, je doet dat goed”, “Ze doet dat super”, “Top gedaan”, “Super, doe zo verder”, “Leuk, ze speelt naturel”, “Echt een dikke proficiat voor Sam”, “Ze kan al goed acteren en nog zo jong”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws