K3 ontroert iedereen met prachtig initiatief: "Zó goed dat jullie dit doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3 ontroert iedereen met prachtig initiatief: "Zó goed dat jullie dit doen"

K3 ontroert iedereen met prachtig initiatief: "Zó goed dat jullie dit doen"

De K3'tjes zijn zoals altijd druk in de weer. Ze hebben nog tot eind december een heleboel optredens op de planning staan en brengen morgen hun splinternieuwe album ‘Vleugels’ uit. Toch slaan Hanne, Marthe en Julia de handen opnieuw in elkaar voor een bijzonder extraatje.

“Wij zijn zo trots dat wij volgend jaar de ambassadeurs mogen zijn voor de Special Olympics”, kondigen de K3’tjes aan op Instagram. Dat is een wereldwijde organisatie die sportactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. “K3 staat sowieso voor gelijkheid, toegankelijkheid en inclusie en we zetten ons wel vaker in voor maatschappelijke thema’s”, zeggen Marthe en Julia in Gazet van Antwerpen.

Om dat te vieren zijn de K3’tjes een partijtje gaan badmintonnen met enkele G-sporters. Die kregen bovendien allemaal een exemplaar van hun K3’s nieuwste album mee. “Het toeval wil dat er met ‘Vleugels’ en ‘Kampioen’ twee nummers op staan die perfect bij de gedachte van de Special Olympics passen”, verklappen ze. Zo zingen ze in ‘Kampioen’ dat iedereen altijd wel ergens een kampioen in is, als je maar in jezelf gelooft.

K3 deelt enkele leuke foto’s van hun dag. Marthe en Julia zijn ijverig aan het sporten, de hoogzwangere Hanne is natuurlijk op platte rust. Met of zonder Hanne, hun fans vinden het een prachtig initiatief. “Zo fier op jullie drie”, “Niet normaal trots”, “Zoiets moois, jullie zijn schatten” en “Zo goed dat jullie dit doen”, denken ze erover in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws