Zo denkt Marthe De Pillecyn één jaar later echt over K3'tje Julia Boschman Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo denkt Marthe De Pillecyn één jaar later echt over K3'tje Julia Boschman

Zo denkt Marthe De Pillecyn één jaar later echt over K3'tje Julia Boschman

Volgende week is het zover, dé grote dag voor Julia Boschman. Dan mag ze zich al één jaar lang volwaardig lid van K3 noemen. Hoe ze het er ondertussen echt van afbrengt, vragen we het best aan mede-K3’tje Marthe De Pillecyn.

Eeuwig enthousiast en een vat vol energie beschrijven Julia het best. Op 26 november zit de blondine exact een jaar bij K3, al lijkt het alsof het nooit anders is geweest. “Ongelofelijk hoe snel het is gegaan”, denkt ze erover in Het Laatste Nieuws. Bovendien kwam gisteren het nieuwe album van K3, ‘Vleugels’, uit. De tweede plaat al met Julia.

“Stond ik vorig jaar nog als beginneling in de studio om 'Waterval' in te zingen, heb ik nu mijn eigen inbreng mogen geven”, vertelt ze verder. Dat doet ze met glans, als we Marthe mogen geloven. “En haar aanwijzingen klóppen ook”, moet het zwartharige K3’tje toegeven.

Vorig jaar riep K2 Julia uit als opvolgster van Klaasje. “We voelden aan dat het goed zat met Julia”, zegt Marthe openhartig. Al weet je nooit hoe zoiets zal aflopen. “We konden niet inschatten waar ze over een jaar zou staan. Maar ze heeft onze verwachtingen overtroffen”, klinkt het. Marthe kan niet anders dan besluiten: “Julia stáát er.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws