Na echtscheiding vindt Jan Van den Bosch uit 'Familie' nu al opnieuw de liefde Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na echtscheiding vindt Jan Van den Bosch uit 'Familie' nu al opnieuw de liefde

Na echtscheiding vindt Jan Van den Bosch uit 'Familie' nu al opnieuw de liefde

Jan Van den Bosch is bij het brede publiek beter bekend als Zjef uit ‘Familie’. De acteur liet eerder deze week weten dat hij en zijn echtgenote Fran helaas een punt hebben gezet achter hun huwelijk. Maar lang moest de acteur niet treuren.

Begin dit jaar hebben Jan en zijn jeugdliefde Fran besloten om na drie jaar huwelijk al te scheiden. “Wij zijn beter als vrienden dan we waren als koppel”, vertelt de ‘Familie’-acteur in Dag Allemaal. Het koppeltje was maar liefst achttien jaar samen en heeft twee kindjes: Lou en Sam. Die laatste schittert momenteel zelfs naast haar papa op de set van ‘Familie’.

“Fran zal altijd een goede vriendin blijven. Ze zit in mijn hart”, gaat de acteur verder. Jan is duidelijk klaar om verder te gaan met zijn leven. Intussen heeft hij zelfs al opnieuw de liefde gevonden. “Ik ben voorzichtig de eerste stappen aan het zetten binnen een nieuwe relatie”, onthult hij. “En dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd”, klinkt het.

Een opmerkelijk detail, Jans nieuwe vriendin had geen flauw benul dat ze met een BV te maken had. “Ze heeft niets met de showbizz te maken, ze wist niet wie ik was”, moet de acteur opbiechten. “Ze is dus geen ‘Familie’-kijker, geen tv-kijker tout court”, aldus Jan.

Populair

Laatste nieuws