Aaron Blommaert voorspelt niet veel goeds in 'Familie': "Dit verwacht niemand" TV en Radio
TV en Radio

Aaron Blommaert voorspelt niet veel goeds in 'Familie': "Dit verwacht niemand"

Aaron Blommaert voorspelt niet veel goeds in 'Familie': "Dit verwacht niemand"

Aaron Blommaert zien we steeds vaker op tv. Elke vrijdag- en zondagavond presenteert hij ‘The Voice van Vlaanderen’ op VTM, maar tijdens de week kan je hem zien schitteren als Raven in ‘Familie’. In Story licht de acteur zelfs al een tipje van de sluier op over de populaire soap.

Al meer dan twee jaar kruipt Aaron Blommaert ondertussen in de huid van Raven in ‘Familie’ en dat doet hij ook met glans. Hij groeit stilaan uit tot een van dé gezichten van de soap. De trouwe kijker heeft hem al volledig in zijn hart gesloten.

Dat is volgens Aaron zelf niet zijn eigen verdienste, maar zou alles met zijn personage te maken hebben. “Raven is erg populair op dit moment omdat hij relatief weinig fout doet. Kijkers hebben graag goeieriken”, denkt hij erover in het weekblad. Maar daar zou binnenkort zomaar eens verandering in kunnen komen.

“Ik ben wel benieuwd of dat zo zal blijven. Ik ga dingen spelen die niemand zal verwachten”, onthult de acteur nu. Dat belooft dus nog spannend te worden. Aaron beleeft er in ieder geval erg veel plezier aan. Het liefst blijft hij dan ook nog zo lang mogelijk op de set van de soap staan. “Familie mag van mij zeker nog een tijdje doorgaan”, aldus Aaron.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws