Sportanker Aster Nzeyimana gooit het over een totaal andere boeg: "Geweldig!" TV en Radio
TV en Radio

Sportanker Aster Nzeyimana gooit het over een totaal andere boeg: "Geweldig!"

Sportanker Aster Nzeyimana gooit het over een totaal andere boeg: "Geweldig!"

Aster Nzeyimana kennen we vooral als sportanker. Toch gaat hij nu iets compleet anders doen en dat nieuws maakt de openbare omroep zelf bekend.

Aster Nzeyimana is sportjournalist bij Sporza en Eleven Sports. Sommige mensen zullen hem ook kennen als de vriend van actrice Lize Feryn. Aster heeft nu geweldig nieuws over zijn mediacarrière, want hij gaat zijn horizon verbreden. Zo zal hij niet langer alleen in sportprogramma’s te zien zijn, want hij heeft een nieuwe docureeks gemaakt over het nachtleven.

In ‘Those were the days’ gaat Aster terug naar de jaren 90, dé glorietijd voor verschillende Belgische danstempels. In de vijfdelige reeks zal in elke aflevering een iconische discotheek belicht worden: La Rocca, Café d’Anvers, Cherry Moon, Fuse en Boccaccio. Zo zullen er getuigenissen van de oprichters aan bod komen, maar ook verhalen van enkele bekende gezichten zoals Charlotte De Witte.

Na het succes van de film ‘Zillion’, zullen we nu dus kunnen genieten van vijf andere verhalen over het legendarische nachtleven. Bovendien heeft de VRT nog heel goed nieuws, want geïnteresseerden hoeven niet te wachten. De reeks is namelijk nu al beschikbaar op VRT MAX.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws