Pijnlijk afscheid voor Lize Feryn en Aster Nzeyimana: "Ik ga je missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk afscheid voor Lize Feryn en Aster Nzeyimana: "Ik ga je missen"

Pijnlijk afscheid voor Lize Feryn en Aster Nzeyimana: "Ik ga je missen"

Lize Feryn en Aster Nzeyimana vormen ongetwijfeld een van de mooiste showbizzkoppels van Vlaanderen. De twee zijn onafscheidelijk. Helaas zal Lize haar wederhelft nu toch enkele weken moeten missen.

Zondag gaat het wereldkampioenschap voetbal namelijk van start in Qatar. Daarop kan Aster natuurlijk niet ontbreken. De sportcommentator is zojuist voor zijn werk op het vliegtuig gesprongen om daar alles van op de eerste rij te kunnen volgen. Lize blijft dus een tijdje alleen achter in België.

Dat ze haar vriend zal missen, staat buiten kijf. Op Instagram deelt Lize het moeilijke afscheid met al haar volgers. “Ik voel me wel even slecht”, moet de actrice eerlijk toegeven. “Deze bleitmuile gaat hem missen!” Al wenst ze Aster wel alle succes van de wereld toe op het WK. “Je bent toch een schat”, besluit haar prutske.

Lize zal even op haar tanden moeten bijten. Gelukkig steken haar volgers haar een hart onder de riem. “Zo lief”, “Voor je het weet, is hij terug”, “Vlieg hem desnoods eens achterna” en “Niet voor schamen, er kan niet genoeg liefde zijn in deze wereld”, luidt het in de opmerkingen.

Populair

Laatste nieuws