Nathalie Meskens kondigt gewéldig nieuws aan: "Ik kijk er al zo naar uit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nathalie Meskens kondigt gewéldig nieuws aan: "Ik kijk er al zo naar uit"

Nathalie Meskens kondigt gewéldig nieuws aan: "Ik kijk er al zo naar uit"

Onlangs konden we op VTM opnieuw genieten van ’Beste Kijkers’. Het programma kwam na lange tijd terug op de buis en Nathalie Meskens mocht als vanouds de presentatie voor haar rekening nemen. Nu dat alweer achter de rug is, deelt de presentatrice weer fantastisch nieuws mee.

Lang zullen de fans Nathalie niet moeten missen op het scherm. Althans, daar lijkt het op. De presentatrice is namelijk alweer druk in de weer met opnames voor een nieuw programma. Ze riep op Instagram de hulp van haar volgers in voor haar outfitkeuze. “Nog niet helemaal zeker welk botje het beste onder deze outfit past, maar wel heel zeker dat we hier met iets heel tofs bezig zijn”, hint ze naar het nieuwe programma.

“Wordt vervolgd”, schrijft Nathalie. De vermoedens laaien hoog op dat het VTM-gezicht zal opduiken in de gloednieuwe talentenshow ‘Starstruck’, waarin de kandidaten bekende artiesten als Lady Gaga en Billie Eilish zullen imiteren. In het programma zal een panel van vier experts te zien zijn. En laat Nathalie nu zelf net de koningin van imitaties zijn, denk maar aan ‘Tegen De Sterren Op’.

De opnames voor het nieuwe VTM-programma zijn nu in ieder geval ook aan het lopen. Daar deelde Laura Tesoro, die de show zal presenteren, al beelden van op Instagram. Maar ook een gloednieuw eigen programma voor Nathalie kunnen we natuurlijk niet uitsluiten. In ieder geval, haar volgers zien haar graag zo snel mogelijk terug op het scherm. “Veel succes ermee”, “Dat wordt weer genieten” en “Ik kijk ernaar uit”, klinkt het in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws