Nathalie Meskens enorm onder vuur: "Geen voorbeeld voor onze kinderen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nathalie Meskens enorm onder vuur: "Geen voorbeeld voor onze kinderen"

Nathalie Meskens enorm onder vuur: "Geen voorbeeld voor onze kinderen"

Nathalie Meskens kondigde op Instagram het heuglijke nieuws aan dat ze volop bezig is met een nieuw programma. Ze plaatste daarbij een foto van behind the scenes. Maar in plaats van enthousiaste reacties, kreeg ze heel wat commentaar over zich heen.

Volledig uitgedost was Nathalie klaar om de opnamestudio in te duiken. Alleen kon de presentatrice maar niet beslissen welke botjes het beste bij haar jurkje pasten. Daarom schakelde ze de hulp van haar volgers in. De reacties brengen haar in ieder geval geen stap verder. Want wat ze niet verwacht had, is dat de foto meteen enorm veel stof deed opwaaien.

Nathalies figuur lokt heel wat commentaar uit, en niet in de positieve zin. “Je bent ineens zo mager...", merkt een van haar volgers op. En zij is niet de enige. “Ik schrok ook, echt niet mooi”, “Je staat te scherp”, “Ik vond dat iets meer volume mooier was” en “Serieus afgevallen precies?”, lezen we in de reacties. “Eet je wel genoeg?” en "Veel te mager. Dat is echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd", doen sommigen er een schepje bovenop.

Gelukkig heeft Nathalie een heel leger aan fans achter zich die het voor haar opneemt. “Wat een benen”, “Prachtige vrouw”, “Klassedame”, “Je straalt” en “Wees gewoon jezelf”, maken ze komaf met de gemene opmerkingen. “Gij zijt een gans schoon botje, gij”, wil actrice Leen Dendievel kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws