Margriet Hermans krijgt heuglijk nieuws over dochter Celien Deloof: "Proficiat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans krijgt heuglijk nieuws over dochter Celien Deloof: "Proficiat"

Margriet Hermans krijgt heuglijk nieuws over dochter Celien Deloof: "Proficiat"

Margriet Hermans is helemaal terug van weggeweest. En dochter Celien Deloof treedt steeds meer in haar voetsporen. Ze hebben er allebei een fantastisch jaar op zitten, maar op de valreep krijgen ze opnieuw enorm goed nieuws te horen.

Vooral Margriet Hermans heeft een succesvol jaar achter de rug. Door haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ heeft ze zichzelf weer helemaal op de kaart gezet. Ook haar dochter, Celien Deloof, kan niet klagen. Zij heeft haar zangkunsten in ieder geval van haar mama geërfd en groeit steeds meer uit tot een heuse zangeres.

Margriet en Celien zijn afgelopen weekend dan ook allebei in de prijzen gevallen tijdens de eindejaarsshow van MENT TV. Daarin worden jaarlijks 'De Loftrompetten' uitgereikt, awards voor de beste Vlaamse amusementsmuziek. Het is dan ook geen grote verrassing dat Margriet met ‘Lekker Blijven Hangen’ na ‘Zomerhit 2022’ ook hier met de award ‘Beste nummer gebracht door een zangeres 2022’ naar huis gaat.

Ook Margriet en Celiens cover van Camilles hit ’Vechter’ uit ‘Liefde voor Muziek’ viel duidelijk in de smaak. Daarmee wonnen ze ‘Beste nummer gebracht door een duo of groep 2022’. Celien is in de zevende hemel. “Dankbaar voor alles wat op mijn pad komt, alle lieve mensen die ik tegenkom en alle mooie kansen die ik/wij krijg/krijgen”, schrijft ze vol trots op Instagram. “Dikke proficiat” en “Beiden meer dan verdiend”, lezen we meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws