Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen neemt enorm moeilijke beslissing Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen neemt enorm moeilijke beslissing

Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen neemt enorm moeilijke beslissing

Evi Hanssen kreeg onlangs vreselijk nieuws te horen. Haar mama, Arlette, heeft borstkanker met uitzaaiingen in de lever en botten en is niet meer te genezen. Helaas gaat het momenteel niet zo goed met haar.

Arlette leed tien jaar geleden al aan borstkanker en is vorig jaar spijtig genoeg hervallen. De uitzaaiingen in haar botten en lever zorgen ervoor dat ze niet meer te genezen is. Ze is volop in behandeling, maar dat valt haar zwaar. “Die wisselde ze af en toe af met chemopillen, maar die kan ze eigenlijk niet aan", vertelt Evi in ‘De Tafel van Vier’.

Ook mama Arlette was aanwezig in de talkshow. Ze voelde zich uitstekend, maar daar had ze zo haar redenen voor. “Ik heb heel de dag geslapen om hier te kunnen zijn én om er goed uit te zien”, klinkt het. Bovendien heeft ze haar chemopillen links laten liggen, waardoor ze zich een pak beter voelt. “Want tot dinsdag was ze nog een heel zwak oud vrouwtje”, geeft Evi toe.

Evi’s mama heeft dan ook beslist definitief te stoppen met de pillen. “Die pillen maken haar te ziek”, zegt de presentatrice. "Mijn oncoloog weet het nog niet, maar ik ga hem maandag vertellen dat ik ermee stop”, gaat haar mama verder. “Die chemo is veel te zwaar voor mij. Ik heb liever een vrolijk leven, ik wil liever nog wat genieten", aldus Arlette.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws