Relatie Ella Leyers en Rik Verheye roept veel vragen op: "Het is één grote grap" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Relatie Ella Leyers en Rik Verheye roept veel vragen op: "Het is één grote grap"

Relatie Ella Leyers en Rik Verheye roept veel vragen op: "Het is één grote grap"

Ella Leyers en Rik Verheye zijn smoorverliefd. Begin september kondigden ze nog hun relatie aan op Instagram, amper twee maanden later is het koppeltje al verloofd én hebben hun eigen stekje gekocht.

Ella en Rik kennen elkaar al jaren, maar de vonk is uiteindelijk overgeslagen op de set van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. In september maakten ze hun relatie Insta-officieel. Twee maanden later zijn de tortelduifjes verloofd en hebben ze samen een liefdesnestje gekocht. Ze laten er duidelijk geen gras over groeien.

“Het is mooi om te zien en het spat ook van het scherm. Je voelt de liefde”, stelt showbizzjournalist Mark Coenegracht vast in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Journaliste Desna Lespinoy stelt zich echter vragen bij hun relatie. Zij hoort in de wandelgangen wel vaker vallen dat het allemaal één grote grap zou zijn. “Ella en Rik willen eens kijken hoe snel iedereen hen gelooft en hoe snel de boekjes ermee weg zijn”, vertelt ze.

“Met die twee weet je nooit. Het zou inderdaad zomaar eens een stunt kunnen zijn”, besluit Lespinoy. “Misschien wel voor een nieuwe reeks”, grapt Coenegracht. Maar hij gelooft wel degelijk dat Ella en Rik samen zijn. Én dat het vooruit mag gaan op hun leeftijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws