Deze artieste werd deelname aan preselecties voor Eurosong genadeloos geweigerd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Deze artieste werd deelname aan preselecties voor Eurosong genadeloos geweigerd

Deze artieste werd deelname aan preselecties voor Eurosong genadeloos geweigerd

In januari is het zover. Dan weten we eindelijk wie ons land zal verdedigen op het grote Eurovisiesongfestival in Liverpool. Ondertussen zijn ook de namen van de artiesten bekend die hun kans wagen in de preselecties. Maar blijkbaar mocht toch niet zomaar iedereen deelnemen.

Op 14 januari beslissen we wie we voor België naar Liverpool zenden. Daarvoor hebben we keuze uit zeven artiesten. Binnenkort nemen Loredana, The Starlings, Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph en Hunter het tegen elkaar op in de preselecties. Wie niet zal deelnemen, is Luka Cruysberghs, die twee jaar geleden nog deel uitmaakte van Hooverphonic. Zij viel nog voor de uiteindelijke selectie af.

Luka wou maar al te graag haar kans wagen. Nóg eens, want zij zag het Eurovisiesongfestival al twee keer aan haar neus voorbijgaan. De eerste keer door corona, de tweede keer omdat ze in Hooverphonic, die in 2021 deelnamen, genadeloos vervangen werd door Geike Arnaert.

In Dag Allemaal geeft ze toe dat ze inderdaad een nummer ingestuurd had voor de preselecties, maar van VRT het deksel op de neus kreeg. De openbare omroep mocht ze niet deelnemen omdat ze haar liedje in november al wou optreden tijdens haar show in de AB. Volgende keer hopelijk meer geluk.

Populair

Laatste nieuws