Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen deelt hartverscheurende boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen deelt hartverscheurende boodschap

Ongeneeslijk zieke mama van Evi Hanssen deelt hartverscheurende boodschap

Evi Hanssen en haar mama Arlette praten in hun podcast openlijk over de dood, maar ook vooral over het leven. Op Instagram deelt Evi nu een heel triest fragment.

In de podcast ‘De afscheidstournee van mijn moeder’ praten Evi Hanssen en haar zieke mama Arlette over het harde verdict dat ze te horen kregen. De twee onthullen nu ook hoe Arlette dit tegen haar kleinkinderen heeft verteld. “Mijn moeder koos ervoor om ‘gewoon’ de waarheid te vertellen”, schrijft Evi op haar Instagrampagina.

“Ze zei: ‘Je weet dat oma ziek is geweest en kanker heeft gehad. Wel, die beestjes zijn terug en nu zijn ze met zo veel dat ik daar niet meer van kan genezen’”, klinkt het. Dat nieuws sloeg bij Evi thuis in als een bom. “Wij zaten daar met zijn allen te huilen”, geeft ze toe. “Zeg, zo erg is dat nu toch ook niet hé”, zei Arlette toen direct.

Evi’s mama probeerde de kleinkinderen ook meteen gerust te stellen. “Ik leef nog en ik ga jullie nog zo vaak komen bezoeken dat jullie zullen zeggen: ‘Ugh, daar is oma weer’”, zei ze. De kinderen hebben daarna wel gevraagd of ze aan de kanker dood zal gaan. “Ja, ik ga hier aan sterven”, bevestigde Arlette toen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws