Tanja Dexters reageert op veroordeling voor drugshandel en -bezit: "Menselijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters reageert op veroordeling voor drugshandel en -bezit: "Menselijk"

Tanja Dexters reageert op veroordeling voor drugshandel en -bezit: "Menselijk"

Tanja Dexters heeft enkele tumultueuze jaren achter de rug. Eerder dit jaar werd ze nog veroordeeld voor verschillende feiten en daar praat ze nu openlijk over in een nieuw interview.

Ex-Miss België Tanja Dexters werd in januari veroordeeld voor twee zaken, namelijk de handel in cocaïne en het bezit van cannabis. Toch kreeg ze voorlopig geen straf. Daarnaast stond ze ook terecht voor het uitdelen van Viagra, maar daar werd ze voor vrijgesproken. Nu alles achter de rug is, kan ze daar eindelijk over praten.

In een nieuw interview met Het Laatste Nieuws geeft ze toe dat ze het heel moeilijk heeft gehad. “Die beschuldigingen… Dat heeft drie jaar geduurd, dus je zit wel drie jaar met die stress”, klinkt het. Ze bekent ook dat dat een grote impact had op haar leven. “Jarenlang ben ik niet durven buitenkomen”, aldus Tanja. Maar nu kan ze eindelijk ademhalen.

“In het begin van het jaar is dat eindelijk voorgekomen met een happy ending after all”, zegt ze. Tanja wil haar verleden nu achter zich laten en focussen op de toekomst. “Ik ben maar een mens als iemand anders. Iedereen maakt fouten en uit fouten leren we. Niet alles loopt altijd van een leien dakje en ik ben ook maar menselijk”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws