Na vertrek bij 'Familie' heeft Alix Konadu ook droevig nieuws over haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na vertrek bij 'Familie' heeft Alix Konadu ook droevig nieuws over haar relatie

Na vertrek bij 'Familie' heeft Alix Konadu ook droevig nieuws over haar relatie

Vrijdagavond nam de trouwe ‘Familie’-kijker afscheid van Kato (Alix Konadu). Precies een jaar na haar intrede, trekt de actrice de soapdeuren achter zich dicht. Op eigen vraag, omdat haar oma erg ziek is. Maar Alix moet nog meer slecht nieuws onder ogen zien.

Een jaar geleden verwelkomden we Kato nog in de soap, vrijdagavond zagen we haar al haar koffers pakken. Alix Konadu heeft de makers van ‘Familie’ zelf gevraagd om haar uit de reeks te schrijven. De actrice gaat voor en tijdje in Ghana wonen om zoveel mogelijk tijd door te brengen met haar familie die daar woont. Zeker nu haar oma ernstig ziek is.

Maar Alix’ vriend, met wie ze al meer dan drie jaar samen is, blijft thuis alleen achter. Hij gaat niet mee naar Ghana. “Hij komt rond Kerstmis wel een drietal weken op bezoek”, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. Alix kan haar beide pollekes kussen met haar vriend. “Gelukkig steunt hij me volledig en moedigt hij me aan om dit avontuur aan te gaan”, klinkt het.

Meer nog, hij heeft Alix op enkele goede ideeën gebracht. “Hij bracht me op het idee om dit familiebezoek in een audiovisueel project te gieten”, legt de actrice uit. Tijdens haar verblijf in Ghana wil ze namelijk een documentaire maken over haar oma. “Mijn vriend zocht mee naar de contacten ter plaatse om dit te doen slagen. Ja, hij is mijn liefdespartner, maar ook mijn maatje op veel andere gebieden”, besluit ze smoorverliefd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws