Nouchine uit 'Big Brother' doet verrassende onthulling over medebewoonster Nawel Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nouchine uit 'Big Brother' doet verrassende onthulling over medebewoonster Nawel

Nouchine uit 'Big Brother' doet verrassende onthulling over medebewoonster Nawel

Op 9 januari keert ‘Big Brother’ eindelijk terug. Wie het programma volgt, kent ongetwijfeld Nouchine en Nawel nog. De twee hartsvriendinnen uit het vorige seizoen die de boel samen op stelten zetten. Nu ze al meer dan een half jaar terug in de echte wereld zijn, heeft Nouchine verrassend nieuws over hun vriendschap.

Nawel was misschien wel de meest opvallende kandidaat van afgelopen seizoen. Nog nooit werd iemand zo vaak genomineerd om het ‘Big Brother’-huis te verlaten. Toch overleefde ze nominatie na nominatie dankzij haar enorme leger aan fans. Ook Nouchine liet haar vriendin nooit in de steek. Ze hebben het samen enorm ver geschopt en hielden er een vriendschap voor het leven aan over.

Ook na het programma bleven ze dus de beste vriendinnen. En nu gaan de meisjes zelfs nog een stapje verder. Nouchine en Nawel gaan elkaar de komende tijd een pak vaker zien, want de ‘Big Brother’-vriendinnen zijn nu opnieuw huisgenoten geworden. “Officieel: ons gezin bestaat nu uit 5! Welkom, liefste Nawel”, kondigt Nouchine aan op Instagram.

Nawel trekt dus in bij Nouchine, haar vriend en twee andere huisgenoten. Samen onder één dak leven, dat zou nog net moeten lukken. “We hebben natuurlijk al drie maanden mogen oefenen, hé”, lacht Nawel onder de foto’s.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws