Erik Van Looy krijgt slecht nieuws van de dokter en moet meteen onder het mes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy krijgt slecht nieuws van de dokter en moet meteen onder het mes

Erik Van Looy krijgt slecht nieuws van de dokter en moet meteen onder het mes

De Allerslimste Mens ter Wereld’ zit er alweer op. Erik Van Looy is dus een pak minder op het scherm te zien. Maar gisteren was de presentator te gast in ‘Villa Sporza’, een aanwezigheid die niet onopgemerkt voorbijging. Hij hield maar één oog open. Erik kreeg onlangs namelijk slecht nieuws te horen van zijn dokter.

Het was een opvallend zicht. Erik Van Looy verscheen met één toegeknepen oog aan de tafel van Karl Vannieuwkerke in ‘Villa Sporza’. Het zag er naar eigen zeggen “verschrikkelijk onnozel” uit, maar hij had er zo zijn redenen voor. “Als ik mijn twee ogen open hou, zie ik eigenlijk niets. Als ik het ene dicht doe, dan wel”, legt Erik uit.

Erik heeft twee dagen geleden namelijk zijn netvlies gescheurd en werd er meteen aan geopereerd. “Eigenlijk had ik moeten afbellen”, zegt hij. Maar ‘De Slimste Mens’-presentator wilde de uitzending koste wat het kost bijwonen. Hij wil dan ook niets van het WK missen. “Ik ben nu zestig jaar. Ik heb nog vier of vijf WK’s te gaan. Ik probeer van elke minuut te genieten”, klinkt het.

Erik werd - net als zijn goede vriend Philippe Geubels - eerder dit jaar al eens aan zijn ogen geopereerd. Beide heren lieten kunstlenzen implanteren om geen bril meer te moeten dragen.

Erik Van Looy met dichtgeknepen oog in 'Villa Sporza', Bron: VRT

Erik Van Looy krijgt slecht nieuws van de dokter en moet meteen onder het mes

Populair

Laatste nieuws