Julia Boschman zegt mede-K3'tjes Hanne en Marthe duidelijk waar het op staat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julia Boschman zegt mede-K3'tjes Hanne en Marthe duidelijk waar het op staat

Julia Boschman zegt mede-K3'tjes Hanne en Marthe duidelijk waar het op staat

Julia Boschman heeft haar eerste jaar als K3’tje achter de rug. En wat voor één. Het komt vast niet als een grote verrassing dat haar leven volledig omgezwaaid is.

Vlak voor Julia vorig jaar ‘K2 zoekt K3’ won, gaf ze een interview op VTM. Nu gaf ze precies hetzelfde interview, maar dan exact 1 jaar later. Hoe stelt ze het nu als nieuwste K3'tje? Op dezelfde vragen had de blondine nu bijna overal een ander antwoord op. Op een jaar tijd kan er natuurlijk veel veranderen.

Maar één ding is gelukkig bij het oude gebleven. Julia’s sterke band met haar collega’s Hanne en Marthe. Als Julia gevraagd wordt wat ze over een jaar wil bereiken, is haar antwoord heel simpel, maar hartverwarmend. “Ik hoop dat ik nog steeds een K3’tje mag zijn en het nog altijd met even veel plezier kan doen als nu. Want tot nu toe heb ik nog nooit gedacht: ‘Help, waar ben ik in vredesnaam aan begonnen?’”, kan ze eerlijk toegeven.

En als boodschap voor haar toekomstige zelf: “Dat ik de mensen waar ik me echt goed bij voel zo dicht mogelijk bij mij moet houden.” En daar maken haar mede-K3’tjes meer dan ooit deel van uit. “Ik wil natuurlijk gewoon dat het met Hanne en Marthe zo goed blijft werken als het nu doet en dat het alleen nog maar groeit”, klinkt het. “Ik denk dat dit wel goed zit, maar dat is een van de belangrijkste dingen die ik nu moet doen in mijn leven”, aldus Julia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws