Jacky Lafon eerlijk over toekomst bij 'Familie': "Daar mag ik voor terugkomen" TV en Radio
TV en Radio

Jacky Lafon eerlijk over toekomst bij 'Familie': "Daar mag ik voor terugkomen"

Jacky Lafon eerlijk over toekomst bij 'Familie': "Daar mag ik voor terugkomen"

Jacky Lafon kondigde deze week grootse plannen aan. Ze verklapte ook meteen of ze ooit nog in ‘Familie’ te zien zal zijn, want dat blijven de fans nog steeds aan haar vragen.

De ‘Grande Dame’ van het Vlaamse variététheater maakte bekend dat ze opnieuw zal touren doorheen heel Vlaanderen met een nieuwe show genaamd ‘Zo dankbaar’. Jacky staat al meer dan 50 jaar op het podium en daarom wil ze nog eens tot bij haar fans komen. “We gaan er een gezellig feest van maken”, verklapt ze nu al.

Bovendien moet ze ook nog wat kwijt over ‘Familie’. In 2015 zei ze de VTM-soapserie vaarwel, omdat Rita voor een nieuw leven op een cruiseschip koos. Toch kroop ze onlangs nog eens in de huid van het bekende personage voor het ’30 jaar Familie Feest’ in Antwerpen. Daarom hoopten veel fans opnieuw op een terugkeer van Jacky.

Ze bekent zelfs dat de makers van ‘Familie’ haar al twee keer hebben gevraagd om terug te keren. Toch moet ze haar fans teleurstellen. “Ik zou enkel nog mogen terugkomen voor mijn eindplot, waarbij Rita dan sterft”, verklapt ze. “En dat zie ik helemaal niet zitten”, geeft ze eerlijk toe. Een duidelijk antwoord dus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws