Gloria Monserez binnenkort dé nieuwe popsensatie? Ze verklapt er zelf meer over Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gloria Monserez binnenkort dé nieuwe popsensatie? Ze verklapt er zelf meer over

Gloria Monserez binnenkort dé nieuwe popsensatie? Ze verklapt er zelf meer over

Gloria Monserez kennen we vooral als Ketnetwrapster en tv-presentatrice, maar wil ze het over een andere boeg gooien? In een podcast heeft ze het nu zelfs over een carrière in de muziek.

Het gaat hard voor Gloria Monserez. Nog maar pas was ze te zien als presentatrice in ‘The Voice van Vlaanderen’, waarin ze An Lemmens even verving tijdens haar zwangerschapsverlof. Daarnaast presenteerde ze samen met Sven De Leijer ‘Hotel Romantiek’ én is ze al enkele jaren actief als Ketnetwrapster.

In de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ onthult Gloria of ze ambities heeft om het te maken als zangeres. “Ze hebben mij eens gevraagd: ‘Zou je een platencontract willen tekenen of muziek willen maken?’”, bekent ze aan Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert. “En dan dacht ik echt: ‘Nee’”, klinkt het overtuigd.

Ze legt ook meteen uit waarom dat niets voor haar zou zijn.”Ik zou mezelf niet serieus kunnen nemen”, geeft ze toe. Als ze op de radio komt en dan haar nieuwe single ‘Ik ben zo verliefd’ zou moeten aankondigen, dan zou ze gewoon in de lach schieten. Toch heeft Gloria wel veel bewondering voor artiesten die dat wel goed kunnen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws