Na breuk in 'Blind Getrouwd' hebben Lien en Joren een update over liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk in 'Blind Getrouwd' hebben Lien en Joren een update over liefdesleven

Na breuk in 'Blind Getrouwd' hebben Lien en Joren een update over liefdesleven

Kijkers zagen het al van ver van aankomen dat Lien en Joren ‘nee’ gingen zeggen op het einde van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Maar hoe gaat het nu in de liefde? De twee vertellen er zelf meer over.

‘Blind Getrouwd’ bleek geen groot succes te zijn voor Lien en Joren. Al snel merkten ze op dat het toch niet ging lukken en daarom besloten ze allebei om ‘nee’ te zeggen tijdens het beslissingsmoment op het einde van de reeks. Een jammere zaak, maar de twee kunnen het wel nog steeds goed met elkaar vinden.

Zo verschenen ze afgelopen weekend nog samen op de première van de film ‘De Zonen van Van As’ en daar vertellen ze aan Het Laatste Nieuws hoe het ondertussen met hen gaat. “Tuurlijk komen wij nog goed overeen. Waarom niet? We hebben helemaal niets slechts meegemaakt”, bevestigt Lien.

Vervolgens krijgen ze ook nog de vraag of er al nieuwe liefdesupdates zijn. Joren geeft daar een duidelijk antwoord op. “Nee, wat dat mij betreft alleszins nog niet”, klinkt het. Ook Lien bekent dat ze nog niet aan het daten is. “Maar het is haar gegund. Dus als er mensen kijken: ze is op de markt dames en heren”, aldus Joren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws