Joren doet opvallende uitspraak over 'Blind Getrouwd'-avontuur én ex-vrouw Lien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren doet opvallende uitspraak over 'Blind Getrouwd'-avontuur én ex-vrouw Lien

Joren doet opvallende uitspraak over 'Blind Getrouwd'-avontuur én ex-vrouw Lien

Joren en Lien besloten in 'Blind Getrouwd' om niet verder te gaan met elkaar. Een hartverscheurende beslissing was dat voor Joren en daar moet hij na enkele maanden nog iets over kwijt.

Kijkers waren niet echt verrast toen Joren en Lien ‘nee’ zijden op het einde van hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Het was al redelijk snel duidelijk dat de vonk niet oversloeg, maar de twee kunnen het wel nog steeds goed met elkaar vinden. Zo verschenen ze afgelopen weekend nog samen op een filmpremière.

Toch is deze première niet hun eerste reünie, geven ze zelf toe aan Het Laatste Nieuws. “We zijn samen naar de horecabeurs geweest. Ik heb er gewerkt en zij is langs geweest met haar ouders”, vertelt Joren. De twee hebben er dus een goede vriendschap aan overgehouden, maar Joren vindt het toch nog jammer dat ze niet meer getrouwd zijn.

“Ik denk er soms nog eens aan van: ‘Miljaardedju, hebben we er alles wel uitgehaald?’”, bekent hij. Die gedachten spoken dus nog steeds rond in zijn hoofd. Volgens Joren is Lien daar anders in. “Lien heeft een hele schone eigenschap die ik niet heb. Ze is veel nuchterder en realistischer in die dingen”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws