Katja Retsin gooit haar leven over compleet andere boeg: "Moest mij hart volgen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin gooit haar leven over compleet andere boeg: "Moest mij hart volgen"

Katja Retsin gooit haar leven over compleet andere boeg: "Moest mij hart volgen"

In tegenstelling tot ex-collega’s Geena Lisa Peeters en Saartje Vandendriessche heeft Katja Retsin gelukkig een pak beter nieuws met de wereld te delen. Geena Lisa en Saartje werden gisteren namelijk ontslagen bij de VRT. Ook Katja begint aan een nieuw leven, maar daar heeft zij wel zelf voor gekozen.

Onder het mom van ‘je bent nooit te oud om te leren’ gaat Katja Retsin tegenwoordig weer naar school. De ex-omroepster volgt acteerlessen in Rotterdam. “Al twee maanden officieel weer student, en dan nog op de toneelschool”, laat ze weten via Instagram. “Of ik nu het zot in mijn kop gekregen heb, of het eerder lijkt op een midlifecrisis - ik heb vooral mijn hart én een oude liefde gevolgd.”

Katja heeft duidelijk nog geen seconde spijt gehad van haar beslissing. “Elke week trek ik een dag voor mezelf uit en smijt ik me volledig in de wereld van het acteren”, schrijft ze dolenthousiast. “Met dank aan de verschillende toppers uit het vak voor deze zalige leerschool.” Ze gaat naar De Nederlandse Acteursschool, waar onder andere actrice Eva van der Gucht lesgeeft. Haar kennen we onder andere van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, ‘De Dokter Bea Show’ of ‘Connie & Clyde’.

Katja raakte vooral bekend als omroepster op Eén of presentatrice op radio en tv. Maar acteren was haar ook niet geheel onbekend. Zo speelde ze in een ver verleden onder andere mee in ‘Het geslacht De Pauw’, ‘Willy’s en Marjetten’ en in de film ‘Team Spirit’. Bovendien stond ze vorig jaar al eens op de planken in ‘Taxi Taxi!’ van Het Farcetheater.

Populair

Laatste nieuws