VTM trakteert kijkers voor de feestdagen op verrassende nieuwe reeks TV en Radio
TV en Radio

VTM trakteert kijkers voor de feestdagen op verrassende nieuwe reeks

VTM trakteert kijkers voor de feestdagen op verrassende nieuwe reeks

Wie kerst en nieuw zegt, zegt cadeautjes. En laat VTM nu het perfecte cadeau hebben om aan haar kijkers te schenken. Een gloednieuw programma: ‘Mijn beste kerst ooit’. Een soort ‘Komen Eten’, maar dan in een kerstsausje.

Het concept van ‘Mijn beste kerst ooit’? Om ter best Kerstmis vieren. Elke week gooien vier duo’s die gek zijn op kerst alles in de strijd om er een onvergetelijk kerstfeest van te maken. Ze gaan ‘Komen Eten’-gewijs elk om de beurt bij elkaar op bezoek. Wie op het einde van de rit de beste score heeft - op het vlak van menu, versiering en traditie -, mag zich tot grootste kerstfanaat kronen.

Het resultaat krijgen we vanaf maandag 12 december te zien op VTM, maar de opnames gingen een tijdje geleden al van start. En het belooft nog leuk te worden. “Geen idee is té gek”, kan VTM al verklappen. “Van over the top shows, veel blingbling en zelfs laserstralen en kledingwissels, eekhoorns en foute kersttruien.”

Waarom zijn de duo’s gebeten door de kerstmicrobe? Wat maakt Kerstmis voor hen zo speciaal? En welke verschillende tradities zien we in de huiskamers van de kandidaten? Dat zien we binnenkort. En de eerste week is meteen een erg speciale, want daarin nemen niemand minder dan koning en koningin van Kerstmis, Christoff en Lindsay, het op tegen drie onbekende duo’s. Laat de kerstgekte maar beginnen!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws