Lynn Van den Broeck doet boekje open over relatie met Mathias Vergels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck doet boekje open over relatie met Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck doet boekje open over relatie met Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck (Viv) en Mathias Vergels (Lowie) vormden in ‘Thuis’ een hele tijd het favoriete koppeltje van de kijkers. Ook in het echt leven sloeg de vonk over tussen de acteurs. Maar hoe gaat het nu echt tussen hen twee?

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck vormen al tweeënhalf jaar een dolgelukkig koppeltje. De twee zijn bijna 24 op 24, 7 op 7 samen. Ze wonen niet alleen samen, ze staan ok nog eens samen op de set van ‘Thuis’ én baten samen een bed and breakfast uit. Of ze niet stilaan genoeg krijgen van elkaar? Geen sprake van.

“Het is juist heel fijn. Mathias is een fijn iemand om van alles mee te doen”, geeft Lynn toe in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' Van MNM. Niet veel mensen doen het hen na, samenwonen en samen werken. “Voor veel mensen is dat misschien heftig. Zij houden werk en privé liever gescheiden, maar ik kan echt alles met Mathias doen”, wil de actrice er nog over kwijt.

Lynn kan “haar harteke”, zoals ze Mathias wel eens noemt, dan ook geen seconde missen. “Wij doen echt alles samen”, klinkt ze smoorverliefd. “Wij kunnen goed werken samen, samen eten, in de zetel liggen, van alles doen…”, bedenkt ze zich. Het plaatje klopt gewoon.

Populair

Laatste nieuws