Na ontslag bij VRT gaat Tomas De Soete terug naar zijn roots: "Al getekend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na ontslag bij VRT gaat Tomas De Soete terug naar zijn roots: "Al getekend"

Na ontslag bij VRT gaat Tomas De Soete terug naar zijn roots: "Al getekend"

Er is deze week heel wat slecht nieuws naar buiten gekomen over de besparingen bij de VRT. Heel wat bekende gezichten werden ontslagen, waaronder ook Tomas De Soete. Hij blijft echter wel niet bij de pakken neerzitten.

Bijna 70 medewerkers moeten opstappen bij de VRT. Heel triest nieuws dat ook enkele bekende gezichten treft zoals Geena Lisa en Saartje Vandendriessche. Ook Tomas De Soete kreeg zijn C4. Het grote publiek leerde hem kennen als radiostem bij Studio Brussel, maar hij maakte ook televisie. Denk maar aan ‘Café Corsari’ en ‘Fiskepark’.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat hij bijna al een nieuwe job zou hebben bij DPG Media. Zo wordt er gefluisterd dat hij binnenkort te horen zal zijn op radiozender Willy. Volgens een bron zou Tomas al getekend hebben nog voor hij definitief ontslagen werd bij de VRT. Een andere bron meldt dan weer dat de gesprekken zo goed als afgerond zijn.

Dat zou betekenen dat hij na heel wat jaren terug op de radio te horen zal zijn. Bij Willy zal Thomas hoogstwaarschijnlijk het ochtendblok van Wim Oosterlinck overnemen als die met vaderschapsverlof gaat. Dit nieuws moet wel nog officieel bevestigd worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws