Christophe uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties na moedige getuigenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christophe uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties na moedige getuigenis

Christophe uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties na moedige getuigenis

Op 1 december was het Wereldaidsdag en daarom was Christophe Ramont te gast bij Gert Verhulst in ‘De Tafel van Vier’. De vele reacties op zijn verschijning in het programma maken heel wat emoties los bij de ‘Blind Getrouwd’-ster.

Christophe Ramont vormde met Nick Laenen het eerste holebikoppel in ‘Blind Getrouwd’. Een jaar geleden onthulde Christophe dat hij hiv-positief is en sindsdien doet hij er alles aan om het taboe errond te doorbreken. Voor Wereldaidsdag dook hij op in ‘De Tafel van Vier’ om het te hebben over dit hardnekkige virus.

Na de uitzending kreeg Christophe bijzonder veel lieve berichtjes binnen. Veel mensen vinden het namelijk erg moedig dat hij zo openlijk durft te praten over zijn diagnose. Hij heeft nog niet de tijd gehad om op iedereen te reageren, maar zijn ouders kregen al wel een reactie van hun zoon. “Er was toch een bericht waar ik meteen naar op zoek ging om te weten wat ze er van vonden: dat van mijn ouders”, schrijft hij op Instagram.

“Dat de mama meteen stuurt dat je het goed hebt gedaan, is toch eentje dat aan de ribben kleeft”, klinkt het. Hij maakt ook meteen duidelijk dat hij het erg waardeert dat zijn ouders en vrienden hem zo goed ondersteunen, want anders zou hij niet sterk genoeg zijn om zijn verhaal te brengen. “Ik wou dat iedereen vrienden en ouders had zoals ik”, besluit hij.

Christophe uit 'Blind Getrouwd' overstelpt met reacties na moedige getuigenis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws