Jacques Vermeire krijgt harde kritiek te slikken en bijt meteen van zich af TV en Radio
TV en Radio

Jacques Vermeire krijgt harde kritiek te slikken en bijt meteen van zich af

Jacques Vermeire krijgt harde kritiek te slikken en bijt meteen van zich af

De familie Vermeire kreeg de laatste tijd heel wat commentaar te verduren nadat ze groot nieuws aankondigden. Pater familias Jacques Vermeire reageert daar nu voor het eerst op.

Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat er een nieuw realityprogramma op tv zal komen over Jacques Vermeire en zijn familie. Zo zullen ook zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en haar vriendje Laurins te zien zijn in ‘De Vermeires’ op VTM. Toch kregen ze al snel veel commentaar op dit grote nieuws.

Zo lieten veel mensen al weten dat ze niet zitten te wachten op weer zo’n realityprogramma à la ‘De Verhulstjes’ en ‘Château Planckaert’. Bovendien krijgen Jacques en zijn gezin ook het verwijt naar hun hoofd geslingerd dat ze het alleen maar doen voor het geld. Jacques laat nu weten aan Het Laatste Nieuws wat hij echt denkt van al die commentaren.

Zo vertelt hij dat zijn familie op sociale media al heel wat dingen gratis heeft laten zien. “De mensen hebben altijd al leuke dingen van ons gezien. TikToks, humor, en nu doen we het eens voor tv”, zegt Jacques. “Omdat wij meer dan een miljoen volgers hebben op onze kanalen heeft VTM gezegd: ‘Misschien kunnen we dat nu eens uitbouwen.’ En nu zouden we ineens de grote geldwolven zijn en zouden we dat niet mogen doen?”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws