Maarten Cop over speciale band met 'Familie'-collega: "Gekust op de set" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maarten Cop over speciale band met 'Familie'-collega: "Gekust op de set"

Maarten Cop over speciale band met 'Familie'-collega: "Gekust op de set"

Maarten Cop heeft het enorm naar zijn zin bij ‘Familie’. Hij neemt sinds vorig jaar de rol van Jelle Van den Bossche voor zijn rekening en wil het liefst nog zo lang mogelijk doorgaan. Hij kan het dan ook goed vinden met zijn collega’s. Met sommigen wel érg goed.

Zowel voor als achter de camera’s zijn Maarten en Aaron Blommaert (Raven) dikke vrienden. “We komen heel goed overeen, het is een topkerel. En hij is net als ik een speelvogel, we lachen veel af op de set”, vertelt Maarten in Story. Ze komen zelfs zo goed overeen dat een kusje tussen hen niet ongebruikelijk is.

Op verschillende filmpjes op hun socialemediaprofielen geven de twee heren elkaar al vaker een dikke smakkerd op de mond. Puur vriendschappelijk dan. “Voor alle duidelijkheid: ik val niet op mannen”, bekent Maarten. Hij is dan ook al drie jaar gelukkig samen met zijn vriendin Stefanie. “We doen dat voor de grap. En om reactie uit te lokken”, legt hij uit.

Een vriendschappelijk kusje kan geen kwaad. “Op de set doen we dat ook soms. In het begin vonden sommigen dat vreemd, nu kijken ze er al niet meer van op”, aldus Maarten. Het gaat er dus plezant aan toe achter de schermen bij ‘Familie’. “Ik moet bekennen dat ze op de set al een paar keer tegen Aaron en mij hebben gezegd: ‘Komaan jongens, hou even jullie focus erbij’”, lacht de acteur.

Aaron Blommaert en Maarten Cop als Raven en Jelle in 'Familie', Bron: VTM

Maarten Cop over speciale band met 'Familie'-collega: "Gekust op de set"

Populair

Laatste nieuws