Zo wist Amber uit 'Boer zkt Vrouw' het hart van boer William tóch te veroveren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo wist Amber uit 'Boer zkt Vrouw' het hart van boer William tóch te veroveren

Zo wist Amber uit 'Boer zkt Vrouw' het hart van boer William tóch te veroveren

Amber en boer William gaan sinds een paar maanden als een gelukkig koppeltje door het leven. Een relatie kwam er dus pas na het hele ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur. Laat ons zeggen dat ze al een hobbelig parcours hebben afgelegd.

‘Het is ingewikkeld’, zo zou Facebook de relatiestatus van Amber en William beschrijven. In ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer William resoluut voor haar, maar zij kreeg het deksel op de neus. In tegenstelling tot Amber werd William maar niet verliefd en zo kwam er een einde aan hun verhaal.

“Voor mij was dat echt wel moeilijk toen”, geeft Amber nu toe aan Het Laatste Nieuws. Haar gevoelens voor boer William zijn nooit weggegaan. Gelukkig is hij een paar maanden geleden dan toch in zwijm gevallen voor de charmes van Amber. Maar hoe is dat precies gegaan?

“We begonnen elkaar na ‘Boer zkt Vrouw’ meer en meer te zien”, vertelt William nu. “Ik had regelmatig een wedstrijd in het buitenland en Amber kwam vaak mee. Puur vriendschappelijk.” Maar van het een kwam het ander. Uit die vriendschap bloeide al snel iets moois. “Plots groei je toch steeds dichter naar elkaar toe.” En zijn gevoelens voor Amber namen de bovenhand. “Na een een tijdje merkte ik: ‘Dju, het is wel echt leuk als zij erbij is’”, aldus William. En de rest is geschiedenis.

Populair

Laatste nieuws