Mathieu Terryn wil wat kwijt over collega Natalia op deze bijzondere dag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Terryn wil wat kwijt over collega Natalia op deze bijzondere dag

Mathieu Terryn wil wat kwijt over collega Natalia op deze bijzondere dag

Gisteren zijn de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ met een knaller van start gegaan. Veel muzikaal talent, de comeback van An Lemmens, een gastoptreden van Metejoor en de nodige mopjes. Het ging er duidelijk plezant aan toe. Ook tussen de coaches.

Vooral Natalia en Mathieu Terryn lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Dat werd tijdens het hele ‘The Voice’-avontuur al duidelijk. Aan plagen en lachen geen gebrek. Maar Natalia kon Mathieu, die dit jaar voor de allereerste keer als coach in het programma zit, ook vanaf dag één op zijn gemak stellen.

Daar is Mathieu erg dankbaar voor. Daarom wil hij haar op deze speciale dag eens in de bloemetjes zetten. Het is namelijk groot feest ten huize Druyts. Natalia mag vandaag 42 kaarsjes uitblazen. En Mathieu was er als de proppen bij om zijn collega te feliciteren.

“Gelukkige verjaardag, Natalia”, wenst Mathieu, die vier dagen geleden zelf nog jarig was, haar op Instagram toe met hartje. “Hihi bedankt, lieve schat”, schrijft Natalia terug. De twee Boogschutters hebben gisteren ongetwijfeld even het glas gehoffen op hun verjaardag.

Bron: Instagram Stories

Mathieu Terryn wil wat kwijt over collega Natalia op deze bijzondere dag

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws