Gordon neemt opnieuw ingrijpende beslissing na zware periode: "Geen zin meer in" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon neemt opnieuw ingrijpende beslissing na zware periode: "Geen zin meer in"

Gordon neemt opnieuw ingrijpende beslissing na zware periode: "Geen zin meer in"

De laatste tijd ging het niet zo goed met Gordon. De Nederlander verdween even geleden zelfs van sociale media, maar vorige week keerde hij terug. Nu deelt hij opnieuw een opmerkelijke boodschap.

Zo’n twee maanden geleden kwam er veel verontrustend nieuws naar buiten over Gordon. Zo moest hij onder meer de deuren van zijn horecazaak sluiten en dat deed hem veel verdriet. Daardoor ging het een hele tijd niet zo goed met hem en velen vreesden dat hij zou kampen met een depressie.

Hij verwijderde zelfs zijn profielen op sociale media, maar vorige week doorbrak hij eindelijk de stilte. Hij liet weten dat het leven zonder sociale media hem enorm goed bevalt, maar dat hij nu wel dingen moet posten voor zijn werk. “Ik ben weer een weekje terug om promo te doen voor mijn programma’s ‘Down the Road’ en ‘Kookklunzen’ en een mooie promotrip naar de Malediven”, klonk het toen.

Enkele dagen later laat hij nu weten dat hij het opnieuw helemaal heeft gehad met Instagram. “Zo dat was het weer voor een paar dagen”, schrijft hij. “Bizar hoe snel je weer verzandt in het continu checken van je berichten en je likes”, geeft hij toe. “Zo geen zin meer in, ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet”, besluit hij. Hij laat wel weten dat hij nog eens zal opduiken voor de promotie van ‘Down the Road’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws