"Het gaat niet goed met André Hazes": zanger verlaat Nederland na enorm drama Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Het gaat niet goed met André Hazes": zanger verlaat Nederland na enorm drama

"Het gaat niet goed met André Hazes": zanger verlaat Nederland na enorm drama

André Hazes zou André Hazes niet zijn zonder een vleugje drama in zijn leven. De zanger heeft er geen gemakkelijke periode op zitten. Na zijn emotionele burn-out, alcohol- en drugsverslaving en vele relatiebreuken leek het eindelijk even de goede kant op te gaan. Tot de veelbesproken brief aan zijn ex boven water kwam.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André”, weet Yvonne Coldeweijer. De Nederlandse roddelkoningin kreeg onlangs nog de brief in handen waarmee André Hazes zijn ex-vriendin Sarah van Soelen gedumpt heeft. En daarin was de zanger ook niet bepaald mals voor zijn huidige vriendin Monique Westenberg. Eén ding staat vast: de brief heeft heel wat heisa veroorzaakt.

Zelfs in André Hazes’ dichte omgeving, zo blijkt. Veel van zijn vrienden en familie zouden de zanger opnieuw in de steek gelaten hebben. “De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschadigen”, schrijft Yvonne op Instagram. Dat was voor de zanger de zoveelste bittere pil om te slikken.

André Hazes is er dan maar even vanonder gemuisd om alles op een rijtje te zetten. “Hij is het even helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, weet Yvonne nu te vertellen. En het ondenkbare is gebeurd: de roddelkoning is bekommerd om de zanger. “Voor het eerst heb ik echt medelijden met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kan je dan nog vertrouwen?”, vraagt ze zich af.

Bron: Instagram Stories

"Het gaat niet goed met André Hazes": zanger verlaat Nederland na enorm drama

Populair

Laatste nieuws