Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft volgers in bikini: "Feest voor het oog" sexy
sexy

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft volgers in bikini: "Feest voor het oog"

Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft volgers in bikini: "Feest voor het oog"

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels staan intussen alweer even op de set van ‘Thuis’, maar enkele weken geleden genoten ze nog van zon, zee en strand in het verre Gambia. En daar blikt Lynn maar al te graag eens op terug.

Eind november genoten de tortelduifjes nog van zonnige temperaturen in het prachtige Gambia. Het was er duidelijk een pak warmen dan bij ons. Maar de throwback van Lynn op Instagram doet de temperatuur ook hier met een paar graden stijgen.

“Laatste throwback naar Gambia, ik beloof het”, schrijft de actrice. We zien Lynn aan het zwembad heerlijk wegdromen in een laat ons zeggen redelijk diep uitgesneden badpak. Ze laat haar volgers wel erg diep in haar decolleté kijken. “Maar eerlijk, zomerse foto’s zijn toch veel leuker om te delen? Sorry not sorry”, besluit ze.

Sorry hoeft ze duidelijk niet te zeggen. Hoewel ze heel wat volgers jaloers maakt, kunnen ze haar kiekje wel bekoren. “Een feest voor mijn ogen”, wil een van haar volgers kwijt. “Knappe madam”, “Spetter”, “Spannend” en “Wow, prachtige foto”, luidt het nog in de opmerkingen. “Waaaauw’, vindt ook Julie Van den Steen.

Populair

Laatste nieuws