Te schattig: Romina uit 'Boer zkt Vrouw' pronkt voor het eerst met zoontje Dré Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Te schattig: Romina uit 'Boer zkt Vrouw' pronkt voor het eerst met zoontje Dré

Te schattig: Romina uit 'Boer zkt Vrouw' pronkt voor het eerst met zoontje Dré

Vorige week stuurden Romina Paret en boer Jan uit ‘Boer zkt Vrouw’ leuk babynieuws de wereld in. Na lang uitkijken mochten ze eindelijk hun zoontje Dré verwelkomen.

Zo’n vier jaar geleden vond boer Jan de liefde van zijn leven in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Hij kreeg toen een recordaantal brieven toegestuurd van geïnteresseerde vrouwen, maar had maar oog voor één iemand: Romina. Hij liet zijn boerderij in Australië voor wat het is en verhuisde voor de liefde terug naar België. Ondertussen bezegelden Jan en Romina die liefde met een baby’tje.

Een goede week geleden zijn ze voor het eerst trotse ouders geworden. Ze kregen een zoontje: Dré. We kregen toen al een glimp van de kleine spruit te zien, maar nu pronkt de kersverse mama volledig met haar zoontje op Instagram. Ze deelt een prachtige polaroidfoto waarop ze de kleine Dré de fles geeft. Dolgelukkig ziet Romina eruit. “Ik ben mama nu”, beseft ze.

Van haar eerste tot haar laatste volger, Romina weet iedereen te ontroeren met dit vertederende kiekje. “Proficiat”, “Mooie baby”, “Prachtige foto”, “Geniet van je kleine wondertje” en “Cute mom”, laten ze weten in de reacties. “Mama, de mooiste titel in de wereld”, besluit een van haar volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws