Katja Schuurman krijgt harde klap nadat ze naaktfoto deelt: "Heel erg jammer" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Katja Schuurman krijgt harde klap nadat ze naaktfoto deelt: "Heel erg jammer"

Katja Schuurman krijgt harde klap nadat ze naaktfoto deelt: "Heel erg jammer"

Katja Schuurman deelde onlangs een gewaagde naaktfoto op Instagram. Al snel kreeg ze daar heel veel kritiek op, maar nu krijgt ze ook nog heel slecht nieuws te horen.

Katja Schuurman plaatste een pikante naaktfoto op haar Instagrampagina waarop ze haar borsten bedekt met haar handen. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken, dus wijze van een sociaal experiment. Benieuwd of dit helpt”, schreef ze er zelf bij. Toch draaide dat toch anders uit dan dat ze had verwacht.

Ze kreeg namelijk veel harde kritiek te verduren, want haar volgers begrepen niet waarom ze dit zou doen. “Komt een beetje wanhopig over”, “Voel je je gelukkiger met veel volgers?” En “Waarom meer volgers vanwege een paar neptieten?”, klonk het onder meer in de commentaren. Nu onthult ze ook dat ze nog slecht nieuws heeft gekregen.

In haar podcast ‘Schuurman en Spigt Ruimen Op’ vertelt Katja dat ze normaal een documentaire ging maken, maar de makers zien dat niet meer zitten. “Ik werd gebeld de dag nadat deze foto was geplaatst. Ze vonden het heel erg jammer”, verklapt ze. “Ze dachten toch dat ik het beter niet kon gaan doen, vanwege mijn imago of hoe ik dan over kan komen omdat ik zo’n foto plaats met daarbij ‘meer volgers’”, legt ze verder uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws