Harry en Meghan halen flink uit naar Britse koningshuis in nieuwe documentaire Royalty
Royalty

Harry en Meghan halen flink uit naar Britse koningshuis in nieuwe documentaire

Harry en Meghan halen flink uit naar Britse koningshuis in nieuwe documentaire

Over enkele dagen kunnen we kijken naar de docureeks over prins Harry en Meghan Markle. In een nieuwe trailer krijgen we al enkele opvallende scènes te zien waarin Harry geen blad voor de mond neemt.

Deze donderdag komen de eerste drie afleveringen uit van de langverwachte documentaireserie over het leven van prins Harry en Meghan Markle. Nog voordat de Netflix-reeks bekeken kan worden door het grote publiek, wordt er al heel wat over geschreven door de pers.

Netflix heeft nu alweer een nieuwe trailer gedeeld van de veelbesproken docureeks en daarin doet Harry enkele heftige uitspraken. Zo heeft hij het onder meer over de “vieze spelletjes” van Buckingham Palace. Zo zou hij beweren dat het Britse koningshuis regelmatig nieuws uitlekt en verhalen verspreidt.

Ook verklapt hij dat hij doodsbang was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Zo vreesde hij dat Meghan hetzelfde zou meemaken als prinses Diana die overleed bij een ongeluk toen de paparazzi haar achtervolgde. Ook Meghan kreeg de laatste jaren heel veel media-aandacht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws