Na roddels over affaire met Julia Boschman: "Metejoor en Britt zijn uit elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na roddels over affaire met Julia Boschman: "Metejoor en Britt zijn uit elkaar"

Na roddels over affaire met Julia Boschman: "Metejoor en Britt zijn uit elkaar"

Het was waarschijnlijk dé roddel van afgelopen zomer: Metejoor zou achter de schermen van ‘The Voice Kids’ meermaals vreemdgegaan zijn met Julia Boschman van K3. De twee kwamen meteen in een serieuze mediastorm terecht. Ondertussen hebben ze de geruchten allebei de kop ingedrukt, maar de pijnlijke gevolgen bleven niet uit.

Zo waren Metejoor en dan vooral zijn vriendin Britt erg gekwetst door die roddels. “Ik probeer mij gezin af te schermen van roddels die kant noch wal raken. Mensen hebben geen besef wat de impact daarvan kan zijn. Het kwetst al wie erbij betrokken is en dat wil ik voortaan vermijden”, zei de zanger er onlangs over in Het Laatste Nieuws. Maar nu zou het Britt toch allemaal te veel geworden zijn.

Metejoor en zijn vriendin zouden intussen uit elkaar zijn. “Ik weet niet of het al bekend is, maar Metejoor is opnieuw vrijgezel”, weet een anonieme bron te vertellen aan het Nederlandse juicekanaal Reality FBI. “Dat heb ik vernomen uit betrouwbare bron. Zij wil niet meer. Ze had eerst tijd gevraagd, maar heeft nu toch besloten om er einde aan te maken.”

Zijn affaire met Julia daarentegen blijft Metejoor steevast ontkennen. Of Britt hem effectief aan de deur gezet heeft, werd nog niet bevestigd. Opvallend is wel dat Metejoor zijn (ex-)vriendin even ontvolgd had op Instagram. Het ziet er dus niet al te best uit.

Bron: Instagram Stories

Na roddels over affaire met Julia Boschman: "Metejoor en Britt zijn uit elkaar"

Populair

Laatste nieuws