Ongezien wat Joren overkomt na 'Blind Getrouwd': "Moest ik even van bekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongezien wat Joren overkomt na 'Blind Getrouwd': "Moest ik even van bekomen"

Ongezien wat Joren overkomt na 'Blind Getrouwd': "Moest ik even van bekomen"

Blind Getrouwd’ zit erop en kende voor Joren Dumont helaas een slechte afloop. Hij en Lien besloten niet getrouwd te blijven. Een kleine maand later vertelt hij in Dag Allemaal hoe het ondertussen met hem gaat en welke bizarre gevolgen hij allemaal ondervindt.

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zindert nog na bij Joren. Hij probeert zijn breuk met Lien nog steeds een plaats te geven en wil zich nog niet meteen openstellen om weer te daten. Maar aan vrouwelijke aandacht is er in ieder geval geen gebrek. Een maand later blijven de berichtjes binnenstromen: de ene om hem een hart onder de riem te steken, de andere om hem de liefde te verklaren.

Al gaan durven sommigen al eens een stapje verder te gaan, misschien zelfs té ver. Onlangs kreeg Joren een liefdesbrief van een oudere dame met daarin een wel heel oneerbaar voorstel. “Onderaan stond: ‘PS: in bijlage vind je ’n zakje met wat schaamhaar van mij, krijg ik er nu eentje terug van jou?’”, vertelt hij vol verbazing in Dag Allemaal. “Ik wist niet of ik moest lachen of wenen, ik moest in de zetel gaan zitten om te bekomen”, klinkt het.

Een andere fan klopte zelfs schaamteloos aan bij hem thuis. “Een tijd terug belde een dame aan om ’n foto te vragen. Ik stond in pyjama, ik heb haar laten wachten in de living en ben me snel gaan omkleden”, aldus Joren. Gelukkig zijn dat maar uitzonderingen. “De meeste berichtjes zijn van mensen die vragen of ik het nummer ‘Ik heb drie haren op mijn borst, ik ben een beer’ wil zingen, zoals in ‘Blind Getrouwd’. Of over mijn roze karaokemicrofoon”, lacht de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws