Dennis Black Magic erg hard voor Tanja Dexters: "Zou beter minder snuiven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dennis Black Magic erg hard voor Tanja Dexters: "Zou beter minder snuiven"

Dennis Black Magic erg hard voor Tanja Dexters: "Zou beter minder snuiven"

Tanja Dexters en Dennis Black Magic gingen gedurende het Zillion-tijdperk vaak met elkaar om, maar nu kunnen de twee elkaar niet meer uit staan. Dennis haalt in een nieuw interview stevig uit naar haar.

Onlangs klapte Tanja Dexters nog uit de biecht over Dennis Black Magic. “Na de breuk met Brigitta Callens belde Frank Verstraeten mij omdat hij een nieuwe miss zocht. Frank was een stouterik met een warm hart. Maar Dennis had geen goede bedoelingen met vrouwen en ik spreek uit ervaring. Dennis is een slechte stouterik”, zei ze toen.

Dennis reageert daar nu voor het eerst op en laat aan Dag Allemaal weten dat hij in shock was toen hij dat allemaal hoorde. “Ze zou beter haar mond houden over mij”, klinkt het duidelijk. “Iedereen weet dat wij jarenlang hebben samengewerkt en ik ervoor gezorgd heb dat ze na mijn legendarische naaktkalender op de cover van Playboy heeft gestaan”, vertelt hij.

Vervolgens verduidelijkt Dennis ook dat hij Tanja altijd met respect heeft behandeld. “Ik heb haar nooit met één vinger aangeraakt en dan krijg ik achteraf zo’n bullshit over mij heen”, klinkt het gefrustreerd. “Tanja zou beter wat minder snuiven en wat meer nadenken. Ze moet haar mond houden over mij, want ik weet nog veel meer”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws